ABOUT

This is my creations, my mind in a welded way of art, or creations if you like to say. I've done work on commision and that's what you can find here in the section of mixed work.

My creatures been themed as postapocalyptic demons of sort. from dust, rust and oil my demons gotten a new form of eternal life.

Swedsko:

Temat på mina skapelser och utställningar har blivit postapokalyps. De sista överlervarna har blivit mina muterade och skeva demoner. Från smuts, damm och olja har de metalliska skapelserna tagit form.

Uttryckt via skapandet av metalliska små djur till diverse funktionella saker som ljushållare eller liknande, vilka i sin tur är tillverkade utav återvunnet metall skrot.
Svetsat på ett sätt som förmodligen inte skulle falla sig inom ramarna för "gjort på rätt sätt" men ändå skapat utifrån möjligheterna att göras på mitt sätt.

Sprungen ur D.I.Y. punk tänkandet och som motto har jag skapat diverse saker som musik och relaterat längre än jag snart kan minnas på mitt sätt. Det är inte förrän nu som jag kommit så långt som så här för att visa mina egna skapelser, och även få äran att göra saker till personer som önskat sig olika saker funktionella saker eller bara rent av konstverk.

2015

Jag har fått deltaga i en konstutställning på musik festivalen i Köpenhamn, Heavy Days in Doomtown, där temat är "postapokalyps" då mina små djur/demoner kan te sig till någon form av efterskalvets överlevare.

Sommarens utställningar är över och jag har fått äran att ha mina skapelser utställda på Björkhaga Trädgårdsgalleri hela juli och augusti. Dessförinnan fick jag även ställa ut eller rättare sagt hänga en del av mina skapelser på rock festivalen Muskelrock, nu ska det genomföras en hel del förändringar för min del, men kommer att bli hur bra som helst ändå.

Mer idéer vad gäller utställningar och liknande är på gång

Fler apokalyptiska skapelser är även i verket, så många som hinns med innan jag får hitta ny verkstad.

Hör av er om ni är intresserade av att köpa något av mina verk.

 / Oskar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar