ABOUT

This is my creations, my mind in a welded way of art, or creations if you like to say. I've done work on commision and that's what you can find here in the section of mixed work. My main idea has been to create out of recycled material, metal scrap and junk.

My creatures been themed as postapocalyptic demons of sort. from dust, rust and oil my demons gotten a new form of eternal life.

Swedsko:

Temat på mina skapelser och utställningar har blivit postapokalyps. De sista överlervarna har blivit mina muterade och skeva demoner. Från smuts, damm och olja har de metalliska skapelserna tagit form. Ett återbruk utav det som lämnats att förgås på olika industri ställen och maskinparker.

Uttryckt via skapandet av metalliska små djur till diverse funktionella saker som ljushållare eller liknande, vilka i sin tur är tillverkade utav återvunnet metall skrot.
Svetsat på ett sätt som förmodligen inte skulle falla sig inom ramarna för "gjort på rätt sätt" men ändå skapat utifrån möjligheterna att göras på mitt sätt.

Sprungen ur D.I.Y. punk tänkandet och som motto har jag skapat diverse saker som musik och relaterat längre än jag snart kan minnas på mitt sätt. Det är inte förrän nu som jag kommit så långt som så här för att visa mina egna skapelser, och även få äran att göra saker till personer som önskat sig olika saker funktionella saker eller bara rent av konstverk.


Jag har fått deltaga i en konstutställning på musik festivalen i Köpenhamn, Heavy Days in Doomtown, där temat är "postapokalyps" då mina små djur/demoner kan te sig till någon form av efterskalvets överlevare.

Sommarens utställningar är över och jag har fått äran att ha mina skapelser utställda på Björkhaga Trädgårdsgalleri hela juli och augusti. Dessförinnan fick jag även ställa ut eller rättare sagt hänga en del av mina skapelser på rock festivalen Muskelrock, nu ska det genomföras en hel del förändringar för min del, men kommer att bli hur bra som helst ändå.

Våren 2016 ställde jag ut på ZoiTatoo i Köpenhamn, kändes väldigt fint att få känna mig välkommen hos er.
Vintern 2016 fick jag även äran att vara med på Hemgården i Lund vinter/julmarknad.

Början av året 2017 har jag ställt ut en del av mina skapelser på Nibbelgården utanför Lund och även i Hemgårdens (Lund) konst monter.
Våren 2017 har jag fått äran att bli delaktig i Kävlinge konstforum  jag började våren med att vara med på Lommas hantverksmässa/vårmarknas.

Sommaren 2017 va jag delaktig i Ungdomshuset i Köpenhamns konstutställning på 2017 års K-town hardcore festival.

Hösten 2017 har jag fått ställa ut på Lilla kulturhuset i Kävlinge.

Hör av er om ni är intresserade av att köpa något av mina verk.

 / Oskar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar